Schuifwandkasten, een betaalbare luxe

Stemid is leverancier van schuifwandkasten op maat. Onze schuifwanden benutten elke centimeter en kunnen in iedere situatie moeiteloos toegepast worden. Van vloer tot plafond en van wand tot wand is een passende, functionele en decoratieve oplossing voorhanden. 

Raffito
Met het merk Raffito behoren ruimteproblemen tot het verleden, kunt u eindeloos combineren met kleuren, houtdecors, spiegels en omlijstingen en ontvangt u hoogwaardige kwaliteit.

Of uw woning nu landelijk, klassiek of modern is ingericht: Raffito heeft voor alle stijlen de perfecte schuifwandkast. 

Interieurs
Evenals de schuifwanden zijn ook de kastinterieurs en achterwanden in diverse kleuren verkrijgbaar. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende paneeldiktes. De panelen kunnen voorzien worden van een extra kunststof stootrand, waardoor de kans op beschadiging tot een minimum wordt beperkt. Om uw kastruimte optimaal te kunnen benutten, zijn de interieurs flexibel in te delen. Kiest u voor een kast met, overwegend, legplanken en laden en geen of weinig hangmogelijkheden of precies andersom; het is allemaal mogelijk! 

Uw schuifwandkast
Kom vrijblijvend eens langs en laat in onze showroom en ontwerpstudio uw fantasie de vrije loop. Samen creëren we een unieke kast zoals er geen ander op de wereld bestaat!