Deuren, een stijlvolle binnenkomer 

Stemid heeft deuren die naadloos aansluiten bij uw wensen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar modern, klassiek, nostalgisch of tijdloos, Stemid heeft het!

Binnendeuren
Stemid levert boarddeuren, spaangevulde deuren, brandvertragende deuren en luxe binnendeuren van topmerken als AustriaWeekampSkantrae en Svedex. Door onze uitgebreide collectie kunnen wij voor elke leefruimte uw partner zijn.

Buitendeuren
Ook voor buitendeuren bent u bij ons aan het juiste adres. In ons leverings-programma treft u voordeuren, combinatie-voordeuren, achterdeuren en terrasdeuren van gerenommeerde merken als Austria, Weekamp en Skantrae.

Extra’s
Wilt u uw deuren extra cachet geven? Kijk dan eens naar onze deurlijsten en glasopties. 

Kozijnen
Kozijnen en deuren zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Bij Stemid zijn vele uitvoeringen verkrijgbaar, zoals vuren en hardhouten kozijnen, stalen kozijnen met of zonder bovenlicht en kunststof kozijnen.

Bijzondere aandacht verdienen het Ecosy Kozijn en de deur/kozijncombinatie. Het Ecosy Kozijn is dé oplossing voor het stalen kozijn. Met een simpele ingreep kunt u uw stalen kozijn vervangen door een sfeervol houten kozijn.

De deur/kozijncombinatie bestaat uit een deur die is afgehangen in een kozijn. De combinatie is pas en arm geschaafd, voorzien van slotgat en wit voorbehandeld en kan gemakkelijk en eenvoudig geplaatst worden.

Uw deur
Bent u op zoek naar een deur die aansluit bij uw interieur? Kom vrijblijvend langs en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze!