Deurbeslag, een fraaie finishing touch

Details zijn bepalend voor de totale uitstraling van een interieur. Fraai deurbeslag geeft uw woning nét dat beetje extra sfeer. Stemid heeft oog voor detail en biedt een ruim en gevarieerd assortiment deurbeslag van ASG BeneluxFormaniKarcher Design en Artitec Wallebroek.

ASG Benelux
Kwaliteit, duurzaamheid en design; dat is waar ASG Benelux voor staat. Met de toonaangevende merklijn E&A is ASG Benelux in staat de gehele klassieke en moderne markt te bedienen.

Het E&A-assortiment is opgebouwd uit eigentijds deurbeslag met een zeer scherpe prijs/kwaliteit-verhouding.

Formani
Formani staat voor exclusief en kwalitatief hoogwaardig. Formani werkt samen met ontwerpers, die continu vernieuwend denken, zonder de functionaliteit en schoonheid van het product uit het oog te verliezen.

Karcher Design
De populaire Slim Style-serie van Karcher Design is het pareltje van Stemid. Een klein, neutraal budgetassortiment van tijdloze roestvast stalen modellen.

Artitec Wallebroek
Het aanbod van Artitec Wallebroek is zeer compleet en daarmee uniek. Van voordeur tot keukenkastje, het hele huis kan voorzien worden van hang- en sluitwerk in één stijl, in alle mogelijke afwerkingen en kleurcombinaties.

Uw deurbeslag
U merkt het: het aanbod lijkt welhaast onuitputtelijk. Om het overzicht te bewaren, nodigen wij u graag uit in onze showroom, want… voor iedere wens biedt Stemid een passende oplossing!