EEN BREED ASSORTIMENT

 

Stemid Bouwstoffen biedt een zeer gevarieerd assortiment bouwmaterialen, plaatmaterialen, houtproducten, bevestigingsmaterialen en leiding- en beregeningssystemen.

Card image cap
AFBOUW

Met de afbouwmaterialen van Stemid maakt u uw wand en plafond helemaal af. Van binnenwanden tot vensterbanken en binnendeuren tot sierlijsten, Stemid heeft een scala aan afbouwmogelijkheden voor de professional.

Card image cap
RUWBOUW

Ruwbouw is de fase van een bouwwerk, waarbij het geheel wind- en waterdicht is, maar nog niet afgebouwd. Stemid levert voor deze fase een breed assortiment aan harde bouwmaterialen, zoals fundering, stenen, dakbedekking en dakvensters.

Card image cap
HOUT EN PLAATMATERIALEN

De keuzemogelijkheden in hout en plaatmaterialen lijken bij Stemid wel onuitputtelijk. Zowel voor constructieve als decoratieve toepassingen heeft Stemid een passend product in het assortiment.

Card image cap
GEREEDSCHAP

Goed gereedschap is het halve werk. Bij Stemid treft u een ruime collectie professioneel gereedschap met onder andere de topmerken Festool, Makita en Panasonic.

Card image cap
IJZERWAREN EN BEVESTIGINGSMATERIALEN

Stemid is een van de weinigen met een nagenoeg compleet assortiment aan ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. U vindt bij ons niet alleen het meest gangbare, maar ook de zogenaamde “specials”.

Card image cap
BOUWBESLAG

Kort samengevat omvat bouwbeslag alle materialen die toegepast worden voor de afwerking van ramen en deuren. En ook hiervoor bent u bij Stemid aan het juiste adres; wij bieden u een ruime keuze aan bouwbeslag.

Card image cap
KITTEN, LIJMEN EN CHEMISCHE PRODUCTEN

De afdichtingsmaterialen van Stemid zijn onmisbaar op de bouw. Met een uitgekiend programma levert Stemid het juiste product direct uit voorraad.

Card image cap
INSTALLATIE

Wellicht een open deur, maar het belang van een veilige en goede installatie mag niet onderschat worden. Stemid komt hieraan in ruime mate tegemoet met een degelijk aanbod van diverse installatiematerialen.

Card image cap
LEIDINGSYSTEMEN EN BEREGENINGEN

Van binnen- en buitenhuisriolering tot landbouw- en tuinberegening, Stemid biedt een zeer breed gamma aan leiding- en beregeningssystemen.

Card image cap
VEILIGHEID

Veilige arbeidsomstandigheden zijn belangrijk voor het bedrijfsleven. Stemid draagt hier graag zijn steentje aan bij met een breed pakket aan materialen die de veiligheid bevorderen.

Card image cap
TUIN

Voor een functionele en creatieve inrichting van uw tuin is Stemid uw partner. Met de producten van Stemid combineert u comfort met privacy.