Daglichtsystemen, een natuurlijke keuze

Daglicht is onmisbaar voor een gezond binnenklimaat. Stemid heeft diverse daglichtoplossingen voor zowel het hellende als het platte dak.

VELUX
De koning onder de daglichtsystemen! Van dakramen en lichtkoepels tot complete dakkapellen: VELUX heeft voor nagenoeg elke situatie een pasklare oplossing compleet met bijbehorende installatieproducten.

Maar VELUX gaat verder dan alleen het binnenbrengen van daglicht. Met een uitgebreide collectie aan raamdecoraties verkrijgt u ook controle over de hoeveelheid daglicht en beschermt u uw woning tegen de warmte van de zon en insecten.

Solatube
De daglichtbuis van Solatube haalt daglicht van buiten naar binnen. Een koepel met een relatief kleine diameter vangt het daglicht via het dak of de gevel op en brengt het middels reflecterende buis naar binnen. Het geheel wordt smaakvol afgewerkt met een plafondplaat naar keuze.

Van Boven
In tegenstelling tot VELUX en Solatube richt Van Boven zich voornamelijk op het platte dak. Van Boven biedt een breed assortiment aan lichtkoepels en platdakramen in diverse vormen en tientallen maatvoeringen. 

Uw daglichtsysteem

Heeft u een ruimte in huis, die u graag verlicht ziet? Loop eens binnen en laat u verrassen door de vele opties!