Over ons - Stemid Bouwstoffen B.V.

Ontstaan
Om u een historisch beeld te geven, schrijven we het jaar 1992. Op 14 augustus startte Stef Middelkoop (STE-MID) in een, niet meer dienstdoende, sorteerschuur voor appels en peren zijn bedrijf in bouwmaterialen.

In de tien jaren die volgden, groeide de klantenkring gestaag, nam de vraag naar de producten toe en werd de ruimte te klein. De vraag die voorlag, was: verbouwen of verhuizen? De keuze viel op nieuwbouw en wel aan de rand van industrieterrein Hoge Weide te Geldermalsen. Op 27 januari 2003 vond de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand, aan de Poppenbouwing 10, plaats.

Ontwikkelingen
De daaropvolgende jaren kenmerkten zich door sterke groei, zowel in afzet als assortiment. Hierdoor volgden de ontwikkelingen en veranderingen elkaar snel op.

In 2013 werd besloten een gedeelte van de activiteiten af te splitsen en onder te brengen in een nieuwe onderneming: Stemid Houtimport B.V.

Het streven naar het optimaal voorzien in behoeften heeft ertoe geleid dat sinds 1 oktober 2014 het terrein aan de Poppenbouwing 12a, grenzend aan de hoofdvestiging, in gebruik is.

Kernwaarden
De kernwaarden, waar Stemid voor staat, zijn: het verlenen van deskundig advies, het hanteren van een prima prijs/kwaliteit-verhouding, een snelle levering en een goede leveringsbetrouwbaarheid.

Tot slot
Met ons team hopen wij voor u te zijn, wat we uitdragen... een natuurlijke keuze!

design & coding: www.aeict.nl